Advertisement

Αεκ Αρησ 0-2 / Αρησ Παοκ : Arhs Paok Kai Pali Ntermpi Meta Apo 4 Xronia ... / Η αεκ με μια πολύ κακή.

Αεκ Αρησ 0-2 / Αρησ Παοκ : Arhs Paok Kai Pali Ntermpi Meta Apo 4 Xronia ... / Η αεκ με μια πολύ κακή.. Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι της αεκ με τον αρη ο οποίος δικαίως θα μπορούσε να φύγει με το ευρύ σκορ. Μπροστά στο σκορ με τον ιωαννίδη οι «πράσινοι» (vid).

Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Μπροστά στο σκορ με τον ιωαννίδη οι «πράσινοι» (vid).

ΑΕΚ - Άρης 0-2: Και πώς να τον βγάλουν από την τετράδα; (vid)
ΑΕΚ - Άρης 0-2: Και πώς να τον βγάλουν από την τετράδα; (vid) from fws.gr
Η αεκ με μια πολύ κακή. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Φορτσάρει για τον παοκ (βιντεο). Κλειδώνει την ευρώπη και μετά. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Τελ ολυμπιακός 1 αστέρας τρίπολης 0 τελ άρης 0 παοκ 1 ημ.

Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Κομβικό το παιχνίδι με την αεκ. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Φορτσάρει για τον παοκ (βιντεο). Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του β΄μέρους. Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert live. Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Η αεκ με μια πολύ κακή. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι της αεκ με τον αρη ο οποίος δικαίως θα μπορούσε να φύγει με το ευρύ σκορ. Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Κλειδώνει την ευρώπη και μετά.

Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid).

Ατρόμητος - Λέγκια 0-2: Έσβησε το όνειρο για τον Ατρόμητο
Ατρόμητος - Λέγκια 0-2: Έσβησε το όνειρο για τον Ατρόμητο from fws.gr
Φορτσάρει για τον παοκ (βιντεο). Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Κομβικό το παιχνίδι με την αεκ. Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Μπροστά στο σκορ με τον ιωαννίδη οι «πράσινοι» (vid). Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25.

Τελ ολυμπιακός 1 αστέρας τρίπολης 0 τελ άρης 0 παοκ 1 ημ.

Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert live. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Τελ ολυμπιακός 1 αστέρας τρίπολης 0 τελ άρης 0 παοκ 1 ημ. Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Η αεκ με μια πολύ κακή. Φορτσάρει για τον παοκ (βιντεο). Μπροστά στο σκορ με τον ιωαννίδη οι «πράσινοι» (vid). Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-2: Ματσάρα και ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ ...
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-2: Ματσάρα και ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ ... from 1.bp.blogspot.com
Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert live. Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Κομβικό το παιχνίδι με την αεκ. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid). Τελ ολυμπιακός 1 αστέρας τρίπολης 0 τελ άρης 0 παοκ 1 ημ. Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι της αεκ με τον αρη ο οποίος δικαίως θα μπορούσε να φύγει με το ευρύ σκορ.

Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ.

Την περίοδο αυτή ο άρης κατακτά στο πρωτάθλημα την 5η θέση, πίσω από τους τρεις συλλόγους του κέντρου και τον παοκ. Έτσι άνοιξε το σκορ ο παναθηναϊκός με την αεκ. Μπροστά στο σκορ με τον ιωαννίδη οι «πράσινοι» (vid). Ολυμπιακός 79 άρης 57 παοκ 54 αεκ 54 παναθηναϊκός 49 αστέρας τρίπολης 44. Κλειδώνει την ευρώπη και μετά. Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert live. Τελ ολυμπιακός 1 αστέρας τρίπολης 0 τελ άρης 0 παοκ 1 ημ. Ο άρης δεν πτοήθηκε, έδειξε αποθέματα να «κυνηγήσει» την ισοφάριση κυρίως μέσα από στατικές φάσεις αλλά η ομάδα του άκη μάντζιου στο μεσοδιάστημα με το γκολ του σβαμπ να χωρίζει τις δύο ομάδες, άρης και παοκ αναχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Τελ cska moscow 92 fenerbahce 76 live barcelona 21 zenit 25. Φορτσάρει για τον παοκ (βιντεο). Παοκ, παναθηναϊκός, άρης, ολυμπιακός και αεκ επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της super league k19. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid).

Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ αεκ αρησ. Μεγάλη επέμβαση κουέστα σε πλασέ του ελ καντουρί (vid).

Post a Comment

0 Comments